Tarih: 27.08.2015 16:39

MHP´li Kaya: ?Şehitlerin Hesabını Veremezler?

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Başkanı Kaya yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

?Milleti uyutmaya çalışan ve 45 günlük süreyi tamamen oyalama taktiğiyle geçiren AKP´nin besleme yazarları, son günlerde MHP´ye çamur atarak yeni bir algı oluşturma peşine düşmüş bulunmaktadırlar. 

Ne gariptir ki bu gün Cumhurbaşkanlığı makamında oturan şahsiyet, kendisinin de üstünde olan Türk Milletinin iradesini görmezlikten gelerek, koalisyonun kurulmasını engellemiştir.

 Cumhurbaşkanının 7 Haziran seçimlerinden sonra koalisyon kurulmasına rıza göstermemesinin tek sebebi vardır, o da 17-25 Aralık´ta suçüstü yakalanan dört bakanın yapmış oldukları hırsızlıkların ortaya çıkmamasıdır. MHP´ye çamur atarak ?Koalisyondan kaçtı´diyen besleme yazarlar,  MHP´nin koalisyon kurmak için dört şartından bahsetmemektedirler.

Peki neydi o dört şartımız?

Anayasanın ilk dört maddesinin değiştirilmemesi, PKK´nın güçlenmesinden başka bir işe yaramayan çözüm sürecine son verilmesi, 17-25 Aralık´ın hesabının sorulması ve tamamen yetkilerini aşarak AKP genelbaşkanı gibi hareket eden Cumhurbaşkanının  anayasal zemine çekilmesiydi.

Ancak gelin görün ki bu dört maddeyi kabul etmeyenler, bu gün kalkmış utanmadan ve sıkılmadan Sayın Genel Başkanımıza çamur atmaya kalkıyorlar. Ne var ki o attıkları çamur yüzlerine yapışmaktadır. 7 Haziran´dan sonra ülkeyi kan gölüne çevirenler unutmasın ki, bu milletin feraseti onların kanlı ellerini kırmaya muktedirdir ve o akan aziz kanların hesabını mutlaka vereceklerdir.  MHP olarak Sayın Genel Başkanımızın sık sık hassasiyetle üzerinde durduğu hukuk zemininden, asla taviz vermeden mücadelemizi sonuna kadar götüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın

ŞEHİTLERİN HESABINI VEREMEZLER

Hemen her gün Güneydoğudan Şehit haberleri geliyor ve milletçe kahroluyoruz. Ne hazindir ki Şehadet şerbetini içenler, yarının hesabını yapmayan Anadolu çocuklarıdır. Beylerin çocukları askerlik dahi yapmazken, gariban kardeşlerimizin çocukları her gün Şehit oluyor ve ülke kan gölüne dönüyor. Osmaniye´de kardeşinin cenaze töreninde içi yandığı için hissiyatını dile getiren yarbayımız hakkında ne gariptir ki disiplin soruşturması açıldığını duyuyoruz. Bu kabul edilebilir bir şey değil aksine milletimizi kahreden bir davranış olmuştur. Çözüm süreci bahanesiyle AKP iktidarı 3 yıl bile bile PKK´nın şehirlerde güçlenmesine göz yummuştur ve işte bunun için Şehitlerimizin hesabını veremeyeceklerdir?

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —