Tarih: 01.12.2021 13:24

MÜFİT CAN SAÇINTI'DAN “İTİRAZ EDİYORUM” ADLI CANLI, MÜZİKLİ TEK KİŞİLİK GÜLDÜRÜ

Facebook Twitter Linked-in

 

Mandıra Filozofu filmleriyle tanınan senarist, yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, “İtiraz Ediyorum” adlı canlı, müzikli tek kişilik güldürüsü ile; 3 Aralık 2021 Cuma günü, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde Adanalı sanatseverler ile buluşuyor.

Sanatın ve sanatçının dostu olan bereketli Adana toprakları 3 Aralık 2021 Cuma günü Müfit Can Saçıntı’ yı konuk ediyor. Filmlerindeki eğlenceli kapitalist sistem eleştirisini “İtiraz Ediyorum” gösterisinde de sürdüren Müfit Can Saçıntı evlilikten eğitim sistemine, çalışma hayatından reklamlara kadar çeşitli konulardaki itirazlarını dile getirirken güldürmeyi; güldürürken de düşündürmeyi ihmal etmiyor. 

Oyunun canlı müziklerini ise dünyada ender bulunan kontr tenor bir sese sahip Ateş Arya yapıyor. Oyunda kantodan rap müziğe kadar pek çok eğlenceli şarkı yer alıyor.

Müfit Can Saçıntı’nın yazdığı ve Avrupa’daki bazı festivallere de davet edilen oyun, yıl boyunca yurtiçi ve yurtdışı gösterimlerine devam edecektir. Bütün Adanalılar, gülmeye ihtiyacımız olan bu dönemde iki saatlik bir teneffüs imkanı sağlayacak olan oyuna davetli.

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —