RAKİP FENERBAHÇE
SPOR 1.02.2023 11:41:00 1225 0

RAKİP FENERBAHÇE

Spor Toto Süper Lig’de 22. haftanın kapanış mücadelesinde Adana Demirspor, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Saat 20.00’de oynanacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. (Haber Fatih ÇAKMAK)

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftası dev bir maç ile sona erecek. Geçtiğimiz hafta Malatya’da oynanan mücadelede Sivasspor’u mağlup eden Adana Demirspor, Kasımpaşa’yı 5-1 ile geçen ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak mücadelenin başlama saati ise 20.00. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara yaparken karşılaşmanın 4. hakemi de Sarper Barış Saka olacak.
Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 4-2 kazanmıştı.

“ADANA DEMİRSPOR’U İLERİYE GÖTÜRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Adana Demirspor’un Fenerbahçe maçı öncesi konuşan  teknik direktör Vincenzo Montella, "Büyük bir takıma karşı maça çıkacağız. Kendi hazırlıklarımızı yapıyoruz ve kendi silahlarımızla sahada olacağız. Adana Demirspor’u ileriye götürmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Evde de olsanız dışarıda da olsanız aynı zeminde oynuyorsunuz. Önemli olan şunu anlamak; deplasmanda bazen daha kolay olabiliyor. Çünkü rakipler evinde olduğu için daha fazla alan bırakıyorlar. Aynı mantalite ile evimizde de dışarı da devam ediyoruz” dedi. Şu anda forvet hattında oynayan oyuncularına saygı duyulması gerektiğine dikkat çeken Montella, "Baktığınızda ligde istatistik olarak, averaj, attığımız goller olarak hep üçüncüyüz; önümüzde sadece büyük takımlar var. Bunu söylerken de tekrar ediyorum. Oynayan futbolcularımıza çok büyük saygı duyulması gerekiyor. İnanılmaz, muazzam bir iş çıkarıyorlar. Sonrasında tabii ki takviyeler geldi. Onları da değerlendirme fırsatımız olacak. Şu an için sadece Gulbrandsen'in sakatlığı var. Ndiaye de iki haftadır antrenman yapmıyordu. Bize katıldıktan sonra adım adım takımın seviyesine ulaşmaya başladı." ifadelerini kullandı.

ŞİMŞEK TRANSFER DÖNEMİNDE ÇOK HAREKETLİ

Ara transfer dönemiyle birlikte Adana Demirspor’un ismi de birçok futbolcu ile anılmaya devam ediyor. Sezon başında Tayyip Talha Sanuç’u Beşiktaş’a veren Adana Demirspor, ilk yarının bitmesinden hemen önce de Samet Akaydın’ı Fenerbahçe’ye yollamıştı. Lig devam ederken Artem Dyzuba ile ve Yaroslav Rakitsky ile de yollar ayrılırken ilk yarının bitmesiyle Britt Asoombalonga ve Berk Yıldız takımdan ayrılan diğer isimler oldu. Genç oyuncu Arda Okan Kurtulan ise TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden TECO Karacabey Belediyespor’a kiralandı.

Hulk, Suarez, Pesic, Ademi ve Bakayoko gibi isimlerle anılan Adana Demirspor, şu ana kadar Yusuf Erdoğan, Mert Çetin ve Cherif Ndiaye ile sözleşme imzaladı. Mavi Lacivertli ekibin önümüzdeki günlerde ise yeni transferler yapması bekleniyor.(Fİ)


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli