ŞAMPİYON ADANASPOR, TOP BAŞI YAPTI

ŞAMPİYON ADANASPOR, TOP BAŞI YAPTI

PTT 1. Lig´de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu garantileyen Adanaspor ligin 32. haftasında karşılaşacağı Multigroup Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Osman Yereşen Tesisleri´nde bir araya gelen turuncu-beyazlı teknik heyet ve futbolcular akşam saatlerinde hafta sonu 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu´nda oynanacak Multigroup Alanyaspor karşılaşmasının ilk çalışmasını yaptı.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde ısınma hareketleriyle başlayan Adanaspor´un antrenmanı daha sonra tempolu düz koşu ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde iki gruba ayrılan futbolcular dar alanda maç yaptı. Antrenman kültür fizik hareketleriyle sona erdi.
Adanaspor´un simge isimlerinden alt yapı sorumlusu Eyüp Arın da camianın şampiyonluğunu kutlayarak, "Bu kulübü sahiplenen ve iflas masasından bu günlere getiren Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ve Adanaspor Başkan Yardımcısı Hamza Akgül´ü, değerli yönetim kurulu üyelerimizi, Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu´nu ve yardımcılarını bizlere yaşattıkları bu gururdan ötürü tebrik ederim" dedi.(CO


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı