ULUDAĞ: “ÖNCELİĞİMİZ TÜRK SPORUNA HİZMET ETMEK, İLÇEMİZİN MARKA DEĞERİNİ ARTIRMAK”
YEREL 17.09.2021 16:58:00 522 0

ULUDAĞ: “ÖNCELİĞİMİZ TÜRK SPORUNA HİZMET ETMEK, İLÇEMİZİN MARKA DEĞERİNİ ARTIRMAK”

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası ile Büyükler Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmeleri Sarıçam Belediyesi’nin ev sahipliğinde Adana’da başlıyor.

Sarıçam Belediyesi’nin ev sahipliğinde Adana Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Kapalı Spor Salonunda yapılacak müsabakalar 23 Eylül Perşembe sabahı Türkiye geneli yaklaşık 40 İlden 600 Sporcunun katılımı ile başlıyor.

Müsabakalar öncesi Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası Milli Takım seçmeleri lansman toplantısı, Sarıçam Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkarslan, Milli Takım Antranörü Elif İnce, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Anadolu Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, toplantıda yaptığı konuşmada, ev sahipliğini yapacakları Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasına 40 İlden 600 Sporcunun katılacak olmasının kendileri için büyük önem arz ettiğini belirtti.

Sarıçam Belediyesi olarak her türlü sportif faaliyetleri ilçeye ve Adana’ya kazandırmaya çalışmaktaki en büyük gayelerinin, öncelikle Türk sporuna hizmet etmek olduğunun altını çizen Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti;“ Müsabakalarda toplam 120 Hakem, 40 İdareci ve 120 Antrenör görev alacak. Müsabakalar sayesinde, sporcu kafileleri ve sporcuların yanında gelecek aileler ve dışardan olacak katılımlarla ilimize yaklaşık bin yerli turist gelmiş olacak. Sarıçam Belediyesi olarak bu tür sportif faaliyetleri ilçemize ve ilimize kazandırmaya çalışmaktaki en büyük gayemiz öncelikle Türk sporuna hizmet etmek, sonrasında İlçemizin marka değerini artırmak ve nihayetinde de ilimizin sosyal, kültürel ve en önemlisi ekonomik hayatına katkı sağlamaktır. İki yıldır ev sahipliği yaptığımız Kano Yarışlarında olduğu gibi bu şampiyonayla da İlçemizin bilinirliğini ve marka değerini artırmayı ve gelecek misafirlerin sayısı ve dört-beş gün boyunca konaklama, yeme-içme vesaire gibi harcamaları düşünüldüğünde yaklaşık iki milyonluk bir sıcak paranın da ilimizin ekonomisine kazandırılmasını hedefliyoruz.

Sarıçam Belediyesi olarak çok önemsediğimiz ve ev sahipliğini yaptığımız bu Şampiyonada en büyük paydaşlarımız, her zaman Belediyemizin yanında olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar Beye, bizlere kapılarını sonuna kadar açan Çukurova Üniversitesi Rektörü Sayın Prf.  Dr. Meryem Tuncel Rektörümüze, bu şampiyonanın planlanmasında emeği geçen Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkarslan Bey ve Milli Takım antrenörümüz Elif İnce hocamıza ve Türkiye Karate Fedeasyonuna teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de yakın zamanda aramızdan ayrılan Türkiye Karate Federasyon Başkanımız Esat Delihasan'ı da buradan rahmetle anıyor, şimdiden müsabakalara katılacak tüm sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyorum.” dedi.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli