Tarih: 07.03.2019 13:01

Yerleşik yabancılara Antalya´da şenlik

Facebook Twitter Linked-in

Ülkeler korteji ve halk dansları gösterilerinin yanı sıra uçurtmaların gökyüzüne salınacağı şenlikte dostluk ve kardeşlik mesajı verilecek. 
9 Mart Cumartesi günü Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Parkı´nda gerçekleşecek 1. Kültür ve Eğitim Şenliği´nde Antalya´daki yerleşik yabancılarla kaynaşma, birlik, beraberlik ve dayanışmanın sağlandığı örnek bir gün yaşanacak. 

Renkli kortej yürüyüşü 
Konyaaltı Sahili´nde gerçekleşecek ?Kültür ve Eğitim Şenliği´ yabancı vatandaşların ve öğrencilerin ellerinde Türk ve kendi ülke bayraklarıyla katılacağı kortej yürüyüşü ile başlayacak. Konyaaltı Sahil Yaşam Parkı 15 -16 nolu plaj arasında başlayacak renkli kortej Olbia Meydanı´na kadar sürecek. Program meydanda çeşitli kültürel etkinliklerle devam edecek. 

Dans gösterileri, uçurtma şöleni 
Şenlik kapsamında Azerbaycan-Irak, Ukrayna, Kazakistan, Rusya, İran, Almanya ve Özbekistan ülkelerinin geleneksel halk dansları gösterileri sunulacak. Ülkeleri temsilen kurulan stantlarda yabancı vatandaşlar kültürlerini sergileyecek ve ülkeleri sembolize eden uçurtmalar uçurulacak.(CO) 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —