Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


BLOKAJ ve MERKEZKAÇ MANİPÜLASYONU -1-


 

Blokaj ve Merkezkaç Manipülasyonu yapan kişiler ki ben bu kişilere blokatör veya blokatris diyorum, etrafındaki kişileri umut vaad ederek ve belli bazı iyilikler yaparak bloke ederek hareket ederler. Kaostan ve etrafındaki kişilerin şiddetinden beslenen bu blokatörler veya blokatrisler kurbanlarını çaresiz bir durumda yakalarlar. Kurbana önce minnet duygusunu aşılar. Bu manipülasyonda en azından bir üçgen vardır. Yani manipülasyonu uygulayan dışında en az iki kişi yani kurban bulunmaktadır.

Burada kurbanlar birbirleriyle yarıştırılır hale getirilir. Kurbanlar birbirini kötü ve suçlu ve/veya hasta görür. Merkezde olan taraf ise manipülasyon uygulayıcısıdır. En az iki kurbana belli mesafeden bakar ve onlara umut vererek kurbanların kendisinden uzaklaşmasınım önüne geçer. Ucundan az gösterme taktiği de dönebilen bu durum zamanla kaotik ve şiddet odaklı bir duruma dönüşür. Bir süre sonra merkezde olan kaçar ve kurbanlar birbirine düşer.

Manipülasyon uygulayan kendisini dürüst, güvenilir, ihtiyaç dahilinde hazır olarak kurbanlara yansıtır. Kurbanlar bir süre sonra minnet duysun ve sevildiğini sansın diye manipüle edilir. Bu Blokaj ve Merkezkaç Manipülasyonu kasten yapılmaktadır. Kurbanlar sözde sahiplenildiklerini, kıskanıldıklarını ve de bu yüzden sevildiklerini, kendilerine âşık olunduğunu sanarlar. Çünkü gerçekte aşk ve sevgi oyunu oynanmaktadır ama kurbanlar bu oyunun zoraki oyuncuları olduklarını asla bilemezler. 
Blokatör ya da blokatris kurbanlarına eşit mesafededir. Dürüstlük arasına sıkıştırılan büyük yalanlar sayesinde ikna kabiliyeti müthiş derecede olan bu kişiler sadece kurbanlarını değil kurbanları bloke edebilmek için çevresini de ikna yönünde manipüle eder.

Resmen oyun oynayan bu kişiler örnek vermek gerekirse zinada bulunan bir eşin metresi ile eşi arasında yaşadığı süreçlerde çokça görülmektedir. Eş ve metres sadece kurbanlardır. Kurbanlar, uygulayıcının garantici yanı neticesinde birbirini yiyen iki düşman haline uygulayıcı tarafından dönüştürülür. Kurbanların şiddeti kaos yarattığından uygulayıcı bu durumdan beslenir. Şiddetten ve koasotan haz duyarak beslenen uygulayıcı en namuslu, en dürüst, en doğru, en ideal erkek ya da kadın olarak kendisini tanımlar ve tanıtır.

DEVAM EDECEK...

 

 

YAZARLAR

  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19