Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


SADAKAT=AŞK


Özel ikili ilişkilerde sadakat için aşk, olmazsa olmazdır. Âşık olanın gözü aşık olduğu kişiden başkasını görmez. Aşkın doğası zaten buna izin vermez. 

Sadakat beklemek de gerekmez böylelikle. Aşkın içindedir sadakat çünkü. Eğer hayatınızda bir kişiden fazla kişi varsa özel olarak o zaman kendi aşkınızı ve sevginizi bir hatta birkaç defa daha gözden geçirmeniz gerek.

Aşkın ve sevginin olmadığı yerde hep sadakatsizlik tehlikesi vardır. Peki sadakat sadece özel ikili ilişkiler için midir sadece? İhanet, aldatma durumları sadece bu duruma yönelik midir? Tabii ki hayır. Sadakat her türlü ilişkide ve işte de beklenmesi gereken ve olması istenen bir kavramdır. İhanet, aldatma da her tür ilişkide ve işte görülebilmektedir.

Kavramlara geniş bakmamız gerekmekle bu kavramların sadece özel ilişkilere yönelik olmadığını bilmemiz ve unutmamamız daha iyi olacaktır. Kimsenin kimseye ihanet etmediği kimsenin kimseyi aldatmadığı ve de herkesin birbirine ve işine sadık olduğu bir dünyanın varolmasını dilerken işin özünün aşk ve sevgide gizli olduğunu söylemek gerekir.

Ne yaparsan yap aşkla ve sevgiyle yap dedikleri gibi tüm canlıları sevin ve onlara aşkla bağlanın. Bizi sevgi ve aşk kurtaracaktır. Tabii ki burada sağlıklı sevgi ve aşktan bahsediyorum. Sizlerle köşede bugüne kadar paylaştığım çoğu yaşadığım ve hissettiğim veya gözlemlediğim şeyler olup tüm samimî duygularımla ve düşüncelerimle sizlerin elinde, dilinde, aklında ve yüreğinde oldum. Ben hepinize sadakat gösterdim. Çünkü aşkla ve sevgiyle yazdım tüm yazılarımı.

Uzun zaman oldu sizlere ulaşmayalı. Peki sizler okurlarım bana sadık kalabildiniz mi? Yazılarımı özlemle beklediniz mi? Yoksa sadakat gösteremeyeceğiniz bir sevgisizlik mi vardı yazılarıma karşı?

Ben ilham gelmesini bekledim. Dedim ya aşkla yazıyorum diye. Sizleri çok özlemişim bunu anlıyorum. Sadakatli olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu! Yani kısaca sevgi ve aşk duyup duymamak!

Umarım sizler de beni özlemişsinizdir ya da özlediğinizi farketmişsinizdir. Sizleri tanımadan, tanışmadan çok sevmekle gelecek yazılarımı bekleyin diyorum. Sadakatle yani aşkla ve sevgiyle kalın!!

 

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00