23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI M1 ADANA’DA BİR BAŞKA!..
GÜNDEM 20.04.2022 14:20:00 1221 0

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI M1 ADANA’DA BİR BAŞKA!..

M1 Adana AVM’nin geleneksel “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”  Etkinlikleri bu yıl da dolu dolu ve birbirinden renkli aktiviteler ile Çocukları bekliyor!..

     METRO PROPERTIES ve FİBA CPM ortak mülkiyetinde yönetilen M1 Adana Alışveriş Merkezi, Atatürk’ün çocuklara armağanı olan “ 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nedeniyle 23-24 Nisan tarihlerinde tüm çocukları dolu dolu  ve birbirinden renkli aktiviteler ile bu anlamlı bayramı doyasıya yaşamak için M1 Adana AVM’ye davet ediyor.  

   M1 Adana AVM’de 23 Nisan’da gün boyunca sahne alacak olan BANDO EKİBİ canlı performansı ile birbirinden güzel marşları seslendirecek. Minikler ve çocuklar yanında velilere de gün boyunca  TÜRK BAYRAĞI dağıtımı yapılacak. 23 Nisan Cumartesi günü akşamı çocukları açık havada “SİNEMA KEYFİ” bekliyor. M1 Adana AVM A Kapısı girişinde 18:00’de başlayacak olan programda “Kral Şakir Korsanlar Diyarı” adlı filmin gösterimi var. 24 Nisan Pazar günü yine 18:00’de “Can Dostlar” filmi çocuklar için gösterime girecek.  

Adana Büyükşehir Belediyesi “ÇOCUK ŞENLİĞİ”                                      
24 Nisan Pazar günü  M1 Adana AVM’de!

     Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Çocuk Şenliği” M1 Adana AVM’de gerçekleştiriliyor. 24 Nisan Pazar günü 13:00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan şenlik çocuklar için birbirinden renkli aktiviteleri ve dopdolu spor etkinlikleri ile çocukların hafta sonuna renk katacak. Şenlik boyunca bir çok çocuk oyunu yanında, yüz boyama, Zumba, Halat Çekme gibi eğlenceli oyunlar ,yarışmalar , spor aktiviteleri de çocukları bekliyor olacak.

    M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, “M1 Adana AVM’de kurulduğumuz günden bu yana çocuklarımızı eğitim ,sosyal ve spor içerikli aktiviteler ve  organizasyonlar yanında  düzenlediğimiz eğlendirici aktiviteler ile her fırsatta  buluşturuyoruz. Cumhuriyetimiz’in kurucusu büyük önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü de yıllardır çocuklarımız ile birlikte coşkuyla kutluyoruz. Bu yıl düzenlenecek etkinliğimiz de çocuklarımızı mutlu edecek, unutulmaz bir bayram hatırası bırakacak nitelikte. Tüm velilerimizi de çocuklarımız ile birlikte 23 ve 24 Nisan tarihlerinde M1 AVM’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. ” Dedi.

   23 Nisan programı dışında ayrıca Ramazan boyunca çocuklar her cumartesi-Pazar günü Hacivat ve Karagöz ile buluşuyor,  geleneksel gösteri sanatımızın en önemli simgelerinden biri olan Hacivat ve Karagöz’ü bu etkinlikler ile adeta yaşıyorlar. Karagöz ve Hacivat ile sohbet edip, fotoğraf çektiriyorlar. Onların harika hikayelerini dinleyip kuklalarını yapıyor,  usta sanatçılardan bu harika ikilinin gölge oyunlarını doya doya izliyorlar, “Her Hafta Sonu Çocuklar için düzenlenen Ramazan Atölyeleri” , ““Gölge Oyunu”, “İllüzyon Gösterileri”  tüm Ramazan ayı boyunca çocukları bekliyor.(Fİ)

 

 

Editöre: BültenEki’nde; Bülten ile ilgili 1 afiş 4 fotoğraf sunulmaktadır.

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza, 90.000 m2 kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 22 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’ de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, YKM, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark ve Paşabahçe ve Vatan Bilgisayar gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'l ik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor. Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,41% 0,09
  • EURO

    34,52% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2381,04% 0,05
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.1 ° / 17.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu