Gazetemize ilk ziyaret CHP´li Oya Tekin´den

Gazetemize ilk ziyaret CHP´li Oya Tekin´den

Ziyarette, kuvvetler ayrılığı ilkesini yok ederek kuvvetler birliği sistemini tesisi eden AKP iktidarına son vereceklerini söyleyen Av. Oya Tekin, ?Kendimiz için değil, ülkemiz için çalışacağız. Bu mücadelede, rejim de

ÖZEL HABER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili 6. Sıra Adayı Av. Oya Tekin gazetemizi ziyaret etti.

Aynı zamanda seçim güvenliği uzmanı olan Oya Tekin, gazetemize ilk ziyareti gerçekleştiren milletvekili adayı oldu. Tekin de,?Ben de ilk kez medya kuruluşları arasında en önem verdiğimiz Yeni Adana Gazetesi´ne ziyaret etmekten son derece mutlu oldum. Seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Seçildikten sonra da ilk ziyaretimi yine Yeni Adana Gazetesi´ne yapacağım? dedi.

Gazetemizin Müessese Müdürü Fehmi İnceoğlu, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Yahşi, Genel Koordinatör Cihat Ovalı ve yazar Vahit Şahin tarafından karşılanan Oya Tekin, ?CHP´nin içinde bulunan ve yıllardır sosyal demokrasiyi takip eden biri olarak artık yeter diyoruz? dedi.

Kuvvetler ayrılığı ilkesini yok ederek kuvvetler birliği sistemini tesisi eden AKP iktidarına son vereceklerini söyleyen Tekin, ?Kendimiz için değil, ülkemiz için çalışacağız. Bu mücadelede, rejim değişikliği isteyenlere karşı, demokrasi mücadelesinde CHP Adana Milletvekili listesinde yer almak son derece onur vericidir. En az 6 milletvekili çıkararak seçileceğimize inanıyoruz. Çok çalışacağız. Seçimi kazandıktan sonra da ilk ziyaretimi Yeni Adana Gazetesi´ne yapacağım? diye konuştu.

(vş)


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

Anahtar Kelimeler: