İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNE BİR KADIN ELİ

İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNE BİR KADIN ELİ

Adana´da yeni üniversite mezunu genç bir kadın girişimci olan Fatma Özdemir iklimlendirme sektörüne ilk adımını attı(Haber Vahit ŞAHİN)

/resimler/2016-5/6/1052503736525.jpg-         KENDİ İŞLETMESİNİ KURDU :DAIKIN-KOSGEB ve KALDER kuruluşlarının ortak SAKURA Kadın Girişimci Destekleme Programı ile 3 b in başvuru arasından seçilerek büyük başarı gösteren genç girişimci Özdemir, Famir Mühendislik ve İklimlendirme adıyla Seyhan´da Toros Caddesi´nde kendi işletmesini kurdu.

-      BİLİNÇLİ TÜKETİCİ OLMAYA DAVET: Özdemir, enerji verimliliği, R32 Çevreci Gaz Sistemi, Titanyum Fotokatalitik Arındırıcı Filtre gibi özellikleriyle hem cebini hem sağlığını hem de çevreyi düşünen insanları bilinçli tüketici olmaya davet etti.

   Adana´da yeni üniversite mezunu genç bir kadın girişimci olan Fatma Özdemir iklimlendirme sektörüne ilk adımını attı.

  KENDİ İŞLETMESİNİ KURDU :

  DAIKIN-KOSGEB ve KALDER kuruluşlarının ortak SAKURA Kadın Girişimci Destekleme Programı ile 3 b in başvuru arasından seçilerek büyük başarı gösteren genç girişimci Özdemir, Famir Mühendislik ve İklimlendirme adıyla Seyhan´da Toros Caddesi´nde kendi işletmesini kurdu.

   BİLİNÇLİ TÜKETİCİ OLMAYA DAVET :

/resimler/2016-5/6/1053459518859.jpg  Üç büyük kuruluşun çeşitli eğitimlerinin ardından ticaret hayatına atılan genç kadın girişimci Özdemir,  iklimlendirme sektörünün Adana´da kaçınılmaz bir fırsat sektörü olduğunu, üstün Japon teknolojisi ile markasına güvendiğini belirterek, enerji verimliliği, R32 Çevreci Gaz Sistemi, Titanyum Fotokatalitik Arındırıcı Filtre gibi özellikleriyle hem cebini hem sağlığını hem de çevreyi düşünen insanları bilinçli tüketici olmaya davet etti.

  Özdemir, akıllı göz, hareket sensoru, nem alıp-nem verme, taze hava sağlama gibi özellikleriyle de iklimlendirme sektörünün sadece ısıtma ve soğutmadan ibaret olmadığını kaydederek, herkesi bir kahve ikramında bulunmak ve bilgi vermek adına işletmesine davet etti.

  Gençlerin ve özellikle kadınların iş hayatında desteklenmesi gerektiğini düşünen Fatma Özdemir, ileride işletmesinde genç bir kadın çalışan daha istihdam ederek kadınların iş hayatındaki önünü açmanın sözünü verdi.

 


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

Anahtar Kelimeler: