ADANA BAROSU´NDAN STAJYER AVUKATLARA BARO TESİSLERİNDE TAM GÜN EĞİTİM

ADANA BAROSU´NDAN STAJYER AVUKATLARA BARO TESİSLERİNDE TAM GÜN EĞİTİM

AVUKAT FATİH KARAMERCAN STAJYER AVUKATLARA ?BOŞANMA VE MAL REJİMİ" KONULARINI ANLATTI.

Adana Barosu Staj Komisyonu aylık tam gün eğitim çalışmaları kapsamında İzmir Barosu üyesi Av. Fatih Karamercan ?BOŞANMA VE MAL REJİMİ " konularında stajyer avukatlara 14.04.2018 Cumartesi günü Baro Tesislerinde gerçekleşen programda bilgilendirmelerde bulundu.

Staj eğitim çalışmasına Adana Barosu  Genel Sekreter Av.Semih Gökayaz , Staj Komisyonu Başkanı Av.Kezbannur Aksu ve Staj Komisyonu Başkan Yardımcısı Av.Berfu Salıcı Yakıt katıldı.

Eğitim programı Baro Genel Sekreteri ve Staj Komisyonu Koordinatörü Av. Semih Gökayaz´ın açılış konuşması ile başladı. Av. Gökayaz konuşmasında ?Stajyer Avukatlara kendi alanında uzmanlaşmış meslektaşlarımızı buluşturarak bu programları düzenliyoruz. Bugün sunumuyla çalışmalarımıza katlkı sunacak meslektaşımız Av. Fatih Karamercan´da boşanma ve mal rejimi konularındaki çalışmalarıyla mesleğe katkı sunan bir meslektaşımız. Çalışmanın verimli geçeceğine inanıyorum? dedi.

/resimler/2018-4/15/1441286093723.jpg ?Katkı Değer Artışı ve Katılma Alacağı?, ?Dava ve Cevap Dilekçesinin Unsurlarını- Somutlaştırma Yükü? konu başlıklı kitapları da bulunan Av.Fatih Karamercan Aile hukukuna ilişkin uyuşmazlıklar ve uygulamada yaşanan sorunlar ile ilgili ve bunları kapsayan boşanma, velayet, maddi manevi tazminat ve son olarak ta Mal Rejimleri konularını anlattı.
İnteraktif olarak gerçekleşen sunumunun daha verimli olmasını sağlamayı amaçladığını ifade eden Av. KARAMERCAN, katılımcıların kendisine istedikleri zaman soru sormanın da yolunu açarak önemli bilgiler aktardı.
İzmir Barosu üyesi Av.Fatih Karamercan ?Boşanma ve Mal Rejimi" konusunda çok kıymetli paylaşımlarda bulundu.
Adana Barosu tarafından konuşmacı Av. Fatih KARAMERCAN´a teşekkür plaketi takdim edilip, hatıra fotoğrafı eğitim tamamlandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ