Adana Barosu
YEREL 17.09.2021 12:32:00 2715 0

Adana Barosu'nda 27 yeni avukat cübbe giydi

Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 27 avukata, ruhsatnameleri törenle takdim edildi

Adana Barosu Tesisleri’ndeki törende konuşan Başkan Av. Semih Gökayaz, avukatlığın ömür boyu yapılabilecek bir meslek olduğunu belirtti. Av. Gökayaz şunları söyledi: “Avukatlık onurlu bir meslektir. Genç meslektaşlarım da bugün yemin ederek, cübbe giyip ruhsat almanın haklı onur ve mutluluğunu yaşamaktalar. Bu zor ve meşakkatli süreçte yolunuz ve bahtınız açık olsun. Ruhsat alan genç meslektaşlarımı, ailelerini ve staj yapılan büro avukatlarını kutluyor, başarılar diliyorum. Şunu asla unutmayın; baronuz ve bizler her zaman yanınızdayız. Ailelere seslenmek istiyorum: Çocuklarınızın üzerinden elinizi çekmeyin; onların asıl şimdi sizin desteğinize ihtiyacı var.”

UYUM BÜROSUNDA MESAİ BAŞLIYOR

Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz, meslektaşlarına aidiyet ve dayanışma duygusu içerisinde sahip çıkmanın en temel görevlerinden biri olduğunu hatırlatarak, “Mesleki dayanışma ruhunu gün gün yükseltiyoruz. Baromuzun 15 yıllık hayali olan Uyum Bürosunu bu amaçla faal hale getiriyor olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ofisimizin tefrişat çalışmalarını tamamladık.  0-3 yaş kıdeme sahip meslektaşlarımızın kullanacakları Uyum Bürosunu mesleki dayanışma ruhunu yükseltmek için hizmete açıyoruz. Gelecek haftadan itibaren genç meslektaşlarımız uyum bürosunda mesaiye başlayacaklar. Kendilerine şimdiden hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

PANDEMİ ÖNLEMLERİNE UYULDU

Törenin açılışının ardından pandemi nedeniyle genç avukatlar ve aileleri, birer birer salona alındı. Genç avukatlar Kardelen Uraslı, Miraç türker, Nadir Oğlakkaya, Ömer Faruk Yıldırım, Barış Demirkıran, Süleyman Kılıç, Zeynep Ayriç, Merve Nur Yümlü, Işıl Çolakkadı, Nur Kızılkaya Badakal, Özge Can Özgür, Ayşegül Berkcan, Muhammet Bozkurt, Yaren Tekin, Yazgülü Mengen, Sümeyye İlbak, Eda Gökçe, Ezgi Türkmen, Ali Evrensel, Kübra Dönmez, Seda Nur Ak, Yunus Emre Yel, Nihat Erden, Büşra İnce, Yusuf Semih Altıntaş, Sinem Leyla Uruğkök ve Hamdullah Bulut’a ruhsatları takdim edildi.

CÜBBELERİNİ BÜRO AVUKATLARI GİYDİRDİ

Genç avukatlara cübbelerini yanlarında staj yaptıkları büro avukatları; Av. Mehmet Can, Av. Mehmet Eren, Av. Abdulsamet Gürbüz, Av. Müge Kurtbey Alptekin, Av.Derman Başaran, Av. Ali Suat Arslanlı, Av. Ömer Arıcı, Av. Önder Kıdı, Av. Alperen İmir, Av. BurakTürker, Av. Veysel Susar, Av. Güzide Traş, Av.Selim Boyraz, Av. Ruken Çelik, Av. Hüseyin Karadağ, Av. Veysel Demir, Av. Ahmet Alev, Av. Çağla Özkan, Av. Şehmus Açıkgöz, Av. Emine Aslı Püsküllüoğlu, Av. Berkan Aydoğan, Av. Bahar Dinç Örgen, Av.Elif Kösece, Av. Meryem Türktekin, Av. Enes Şahin, Av. Özge Demirdelen, Av. Hatice Özsoy, Av. Kemal Koyuncu, Av. Yeşim Avcı Sarıgül giydirdi.

Törende Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Gül Yalçın ve Av. Neval Yurdaş da hazır bulundu.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli