AKDENİZ OFFROAD YARIŞLARINDA ER  VE AKKAYA  İKİLİSİ ADANA’NIN GURURU OLDU

AKDENİZ OFFROAD YARIŞLARINDA ER  VE AKKAYA  İKİLİSİ ADANA’NIN GURURU OLDU

(ADOFF) yönetim kurulu üyelerinden Oğuz Akkaya ve Gökhan Er ikilisi,  Akdeniz Offroad şampiyonası  S - 3 sınıfında birinci gelerek, Adana’nın gururu oldu.

Türkiye Offroad şampiyonası ve Akdeniz Offroad şampiyonası yarışları Kahramanmaraşta yapıldı. Adana’yı temsil eden  Adana Offroad Doğa ve Motor Sporları Derneği (ADOFF) yönetim kurulu üyelerinden Oğuz Akkaya ve Gökhan Er ikilisi,  Akdeniz Offroad şampiyonası  S - 3 sınıfında birinci gelerek, Adana’nın gururu oldu.

  Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve  Kahramanlar Offroad Spor Kulubü Derneği (KAROF) işbirliği ile ağır şartlar altında gerçekleştirilen yarışlara,  ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Offroad Kulubü’nün yanı sıra, ADOFF, TORK, Mersin, Alanya, Osmaniye, Kadirli, Kilis gibi değişik İllerden gelen 88 sporcu ve 44 yarış aracı katıldı. Bir İtalyan ekibinin de katıldığı  yarışlar, renkli gösterilere sahne oldu. Heyecanla izlenen şampiyonaya Osmaniye’den katılan bir Offroad aracının yan yatması, her ne kadar seyirciyi heyacanlandırdı ise de,  tekrar kalkarak yarışa devam etmesi seyircilere rahat bir  nefes aldırdı.

 Akdeniz Offroad şampiyonası S-3 sınıfında birincilik kupasını alan Gökhan Er ve Oğuz Akkaya ikilisi, ödül töreninden sonra; ‘’Offroad bir spor dalıdır. Heyacan, mücadele, pes etmemek, takım ruhu oluşturmak ve Adana için yarışmak bizleri mutlu ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’’ dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ