Demirspor`da sakatlar play-offa yetiştiriliyor

Demirspor`da sakatlar play-offa yetiştiriliyor

Adana Demirspor`da sakat olan Artun ile sakatlığı iyileşmesine rağmen sıkıntıları olan Yiğitcan`ın play-off maçlarına tam olarak yetiştirilecek.

Uzun süren sakatlığın ardından yeniden formasına kavuşan ancak eski formundan uzak kalan Yiğitcan, yavaş yavaş eski futbol düzeyine  yaklaşıyor. Özellikle play-off maçlarında takımın en önemli kozu olacak olan Yiğitcan`ın iyileşmesi defans bloğunda alternatifleri de arttırıyor.

Yiğitcan, zor günleri geride bıraktığını anlatırken, "Bizim için lig bitmedi. Şampiyonluğu kaçırdığımız için üzgünüz ama bir ihtimal daha var. Play-off maçlarında 3 galibiyet alarak şampiyon olan takım olmayı hedefliyoruz."dedi.

Ara transferde takıma Gençlerbirliği`nden, Adana Demirspor`a gelen Artun, iç sahada oynanan Şanlıurfaspor maçında sakatlanmıştı ve o tarihten beri takımından uzak kalmıştı. Tedavisi süren Artun için sağlık heyeti seferber oldu.

Bu oyuncunun yokluğunda hayli sıkıntı yaşayan mavi lacivertliler şimdilerde başarılı futbolcuyu play-off maçlarına yetiştirmeye çalışıyor. Artun ise çalışmalarını hızlandırdı. (Haber Merkezi)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ