İKİ ŞEHİDİMİZ VAR

İKİ ŞEHİDİMİZ VAR

MSB'den yapılan açıklamada, harekat bölgesinde taciz ateşiyle ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Furkan Günergök'ün, sevk edildikleri hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi..

Milli Savunma Bakanlığı 'Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde' iki askerin yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Pençe-Şimşek Harekatı bölgesi"nde, açılan taciz ateşi sonucu, iki askerin yaşamını yitirdiğini duyurdu.
MSB'den yapılan açıklamada, harekat bölgesinde taciz ateşiyle ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Furkan Günergök'ün, sevk edildikleri hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'ndan, Taziye Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde şehit olan Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Sözleşmeli Er Furkan Günergök için taziye mesajı yayınladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından yayınladığı mesaj şöyle:

“Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimiz Hasan Taş ve Furkan Günergök’e Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: ŞEHİDİMİZ