KAGİD´İN AYLIK TOPLANTISINDA ÇUKUROVA´NIN FİLİZLERİ PROJESİ VE İLETİŞİM KONULARI ELE ALINDI

KAGİD´İN AYLIK TOPLANTISINDA ÇUKUROVA´NIN FİLİZLERİ PROJESİ VE İLETİŞİM KONULARI ELE ALINDI

MUSTAFA SELEK ADANA KADIN GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ - KAGİD ÜYELERİNE ÇUKUROVA´NIN FİLİZLERİ PROJESİNİ ANLATIRKEN PSİKİYATR ŞULE SÜMBÜL İSE İLETİŞİM KONUSUNDA BİLGİLER VERDİ

Adana Kadın Girişimciler Derneği´nin (KAGİD) her ay düzenlediği ve alanında uzman bir konuşmacının katıldığı toplantılara devam edildi. Psikiyatrist Uzman Dr. Şule Güney Sümbül´ün konuşmacı olduğu toplantının bir diğer konuğu da Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Selek oldu. Sümbül KAGİD üyelerine iletişim konusunu seçerek bir sunum yaptı.  Ayrıca konukların sorularını cevapladı. Selek ise büyük ilgi gören ve Türkiye´de birkaç yerde daha uygulanan Çukurova´nın Filizleri Projesi hakkında KAGİD üyelerine bilgiler verdi ve destek istedi.

Toplantını açılış konuşmasını yapan KAGİD Başkanı Yeminli Mali Müşavir Birsen Uçar konuklara dernek hakkında bilgi verirken konuklara toplantılarına katıldıkları için teşekkür etti.

Ankara´da Çankaya, İzmir´de Karşıyaka belediyeleri tarafından hayata geçirilen ve Adana´da da Çukurova Belediyesi tarafından yapılan proje hakkında bilgi veren Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Selek, ?Üniversitelilere Burs Projesi Adana´da Çukurova İlçe Belediyesi tarafından ?Çukurova´nın Filizleri? adıyla uygulanmaya başlandı. Başkan Soner Çetin´in talimatıyla proje için broşürler ve bilbordlar hazırlandı ve apartman yöneticileriyle bir araya gelindi. Proje kapsamında bugüne kadar apartman ve site sakinleri, mahalle muhtarları ve işletme sahipleri arasında dayanışma köprüsü kuruldu. Esnafla, iş adamlarıyla, demokratik kitle örgütleriyle Çukurova´nın Filizleri projesi için toplantılar yapıyoruz. Bugünde bizi kabul etiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Sizde KAGİD üyeleri veya bireysel olarak projeye destek verebilirsiniz ? dedi. Selek konuşmanın ardından toplantılarına kabul ettiği için Başkan Uçar´a çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Selek´in konuşmasının ardından Psikiyat  Uzman Dr. Şule Güney Sümbül insanlarla iletişim konusunda KAGİD üyelerine sunum yaptı ve üyelerin sorularını yanıtladı. Üyelerin ilgiyle dinlediği sunum sonrası KAGİD Başkanı Yeminli Mali Müşavir Birsen Uçar Uzman Dr. Şule Güney Sümbül´e teşekkür plaketi verdi.

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ