Kılıçdaroğlu´ndan Enis Berberoğlu açıklaması

Kılıçdaroğlu´ndan Enis Berberoğlu açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Enis Berberoğlu kararı, Türkiye´de adaletin olmadığını tescilleyen bir karar." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay 16. Ceza Dairesi´nin, yeniden milletvekili seçilen Enis Berberoğlu hakkındaki davanın dokunulmazlık nedeniyle durması istemini reddetmesine ilişkin, "Enis Berberoğlu kararı, Türkiye´de adaletin olmadığını tescilleyen bir karar." dedi.

Kılıçdaroğlu,  eşi Selvi, kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Çorlu´daki tren kazasında yaşamını yitiren Oğuz Arda Sel´in annesi Mısra Öz´e taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, ailenin olayın adli açıdan ve Parlamento´daki süreç açısından takip edilmesini istediğini dile getirerek, "Aile, ´Bir daha böyle kazalar meydana gelmesin, insanlar mağdur olmasın. Olayın bütün ayrıntılarıyla soruşturulması, araştırılması çok önemli.´ dedi. Biz de aynı önemi kabul ettik, hem Parlamento´da hem yargılama sürecinde olayı yakından izleyeceğimizi aileye ifade ettik." diye konuştu.(Öİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ