Kiremithanespor zirveye ilerliyor

Kiremithanespor zirveye ilerliyor

Spor Toto BAL Ligi 5. Grup´ta Kiremithanespor 8.hafta sahasında oynadığı maçta Kırıkhanspor´u 4-1 yenerek derbi maçı öncesi büyük moral buldu.

Yağmur altında oynanan zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada konuk ekip bir penaltı atışından yararlanamazken, ilkyarıda oyuncusunun kırmızı-kart görmesi sonucu maçı 10 kişi tamamladı.

Ligin zirve hesapları yapan iddialı takımlarından Kiremithanespor etkili oynadığı maçı taraftarlarının desteği ile kazanarak 14 puan ile sıralamada 3.sıraya yükseldi. Maçı TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz da izleyenler arasında yer aldı.

Mutlak üç puan için çıktıkları maçta oyuncularının istekli oyunlarından fazlasıyla memnun olduklarını belirten Kiremithanespor Teknik Direktörü Burhan Sürer, ?Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu bizleri sıkıntıya sokuyor. İyi futbol oynayarak kazanmak bizim için son derece önemli. Ligin güçlü takımlarından olan rakibimizi farklı yenmek bizlere zorlu derbi maçı öncesi büyük moral verdi. Bu maçı kayıpsız kapattığımız için mutluyuz. Takımımız böyle mücadele ettikleri takdirde bu ligde başarılı oluruz? diye konuştu.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ