Oscar adayı film, Adana´da özel gösterimde

Oscar adayı film, Adana´da özel gösterimde

Adana Büyükşehir Belediyesi 17 Kasım´daki özel gösterimde ?Ayla´ filminin yapımcı, yönetmen ve oyuncularını Adanalı sinemaseverlerle buluşturacak.

Türkiye´nin Oscar adayı ?Ayla? filminin Adana özel gösterimi 17 Kasım akşamı Adana Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Kore Savaşı´nda ailesi öldürülmüş minik bir kızı donmaktan kurtarıp, 15 ay boyunca kendi çocuğu gibi bakan kahraman Astsubay Süleyman Dilbirliği´nin gerçek hayat hikayesini beyaz perdeye aktaran "Ayla" filminin yapımcı, yönetmen ve oyuncuları Cinemaximum´daki özel gösterimde Adanalı sinemaseverlerle buluşacak.


27 Ekim´de vizyona giren ve
üçüncü haftasında da tüm rakiplerini açık ara geride bırakarak tüm ülkemizde en çok izlenen film olmaya devam eden Ayla´yı şimdiye kadar 2 milyon kişi izledi.Türkiye´nin Oscar adayı Ayla, dünyadaki rakipleri arasından sıyrılıp ?Yabancı Dilde En İyi Film? ödülü için ilk 5 film arasına girme yolculuğunu sürdürürken,  Adanalı sinemaseverlerden de güç alacak.


Adana Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde 17 Kasım akşamı saat 18.30´da Cinemaximum´da gerçekleştirilecek özel gösterime Yapımcı Mustafa Uslu, Yönetmen Can Ulkay, oyuncular İsmail Hacıoğlu, İlber Gürtunca ve Sinem Uslu ile birlikte filmin minik yıldızı Kim Seol ve Astsubay Süleyman Dilbirliği´nin ölümden kurtardığı ?gerçek Ayla´ Kim Eunja da Adana´da olacak.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ