SARIÇAM BELEDİYESİ’NDEN DANS ETKİNLİĞİ
YEREL 5.12.2021 11:34:00 495 0

SARIÇAM BELEDİYESİ’NDEN DANS ETKİNLİĞİ

Sarıçam Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir etkinlik düzenledi

“Farkımı Fark Et Benimle Dans Et” adıyla düzenlenen etkinlikte engelli bireyler ve onlara eşlik eden protokol üyelerinin performansları izleyenlerden büyük alkış aldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa, günler öncesinden hazırlanan engelli çocuklar, Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde yaptıkları danslar, sergiledikleri performansları ile adeta izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.  Programa katılan engelli bireyler, aileleri ve misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Uludağ bir gün değil her gün engelli bireylerin yanında olduklarını belirtti.

Engelli bireylerin sıkıntılarını hatırlamanın başarılarının farkına varmanın sadece bir günün sınırlarına hapsedilmeyecek kadar önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Uludağ konuşmasında, engelli hizmetleri konusunda bir muhasebe yapılarak gelinen nokta ile hedefler arasındaki mesafenin net olarak görülebildiğine vurgu yaptı.

Sarıçam Belediyesi olarak,  engelleri aşmanın, bir inanç meselesi olduğuna dikkat çeken Başkan Bilal Uludağ başarının anahtarının öncelikle kişinin buna inanması olduğunu kaydetti.

“SİZLER ENGELLERİ AŞMANIN BİR İNANÇ MESELESİ OLDUĞUNU İSPAT ETTİNİZ”

Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti “3 Aralık Dünya Engelliler Gününün, kendi yapabileceklerimizin ve gücümüzün farkında olduğumuz bir geleceğe umutla bakabildiğimiz bir gün olmasını temenni ediyorum. Bugün, aramızda, başarılarıyla hepimizin göğsünü kabartan kardeşlerimiz var. Hayatın tüm alanlarında; sporda, sanatta, edebiyatta, siyasette, eğitimde, sivil toplumda, iş dünyasında tüm zorluklara rağmen sizlerin sergilediği mücadele gerçekten takdire şayandır. İlimizdeki engelli kardeşlerimizi temsilen burada bulunan her bir kardeşimin azim ve kararlılıklarıyla bizlere örnek olduğunu, ilham verdiğini özellikle belirtmek istiyorum. Sizler engelleri aşmanın, bir inanç meselesi olduğunu, başarının anahtarının öncelikle kişinin buna inanması olduğunu her gün ispat ediyorsunuz.

Bizler; kararlı bir şekilde ne istediğimizi bilerek, kimsenin “yapamazsın” önyargısına kulak asmayarak ve tüm zorluklara rağmen hayatın içerisinde daha çok yer alarak çalışmaya devam edeceğiz ve bu engellilik durumunu ortadan kaldıracağız. 3 Aralık münasebetiyle düzenlenen etkinliklerin, oluşan hassasiyetin, engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştıracak adımların atılmasına vesile olmasını dilerim.”

Sarıçam Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için düzenlediği  “Farkımı Fark Et Benimle Dans Et” etkinliğine Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Tümay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ve çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli