SEYMER´DEN TANITIM VE KONFERANS GÜNLERİ -

SEYMER´DEN TANITIM VE KONFERANS GÜNLERİ -

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tüm Adanalıları kısa adı SEYMER olan Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezleri´nin bir hafta sürecek Tanıtım ve Konferans Günleri´ne davet etti.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan ?Tanıtım ve Konferans Günleri´nin etkinlik takviminde eğitim sistemi ve Suriyeli göçmen çocuklar meselesi ağırlık taşıyor. Tümü belediye hizmet binasının hemen yanında bulunan Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi´nde düzenlenecek olan SEYMER Tanıtım ve Konferans Günleri etkinlik takviminde yer alan programlar şöyle sıralanacak;

EĞİTİM ALANINDAKİ SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Prof. Dr. Adnan Gümüş´ün konuşmacı olarak katılacağı ?Dershane ve Eğitim Sorunları´ konferansı 25 Ağustos Salı günü saat 17´de başlayacak.

26 Ağustos Çarşamba günü saat 17´de başlayacak ve Prof. Dr. İbrahim Ortaş´ın konuşacağı olarak katılacağı konferansın konusu, ?Üniversite ve Bilimde Dünyadaki yerimiz.´

Prof. Dr. Yaşare Aktaş Arnas´ın konuşmacı olarak katılacağı, ?Kreş ve Anasınıfı Eğitimindeki Durumumuz´ konusu 27 Ağustos Perşembe günü saat 17´de başlayacak.

SURİYELİ GÖÇMEN ÇOCUKLAR MESELESİ

SEYMER Tanıtım ve Konferans Günleri kapsamında düzenlenecek olan son etkinlik 28 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Adnan Gümüş´ün konuşmacı olduğu konferansın konusu, ?Suriyeli çocukların kayıp bir kuşağa dönüşmemesi için acil eğitim önerileri.´ Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, SEYMER Tanıtım ve Konferans Günleri´nin bir hafta sürecek konferanslar dizisine tüm Adanalıları davet etti.

 /resimler/2015-8/24/1723080849923.jpg


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ