YAZARLAR

  • BIST 100

    114.809%-0,85
  • DOLAR

    6,8675% 0,09
  • EURO

    7,7824% 0,27
  • GRAM ALTIN

    397,12% -0,21
  • ÇEYREK ALTIN

    655,248% -0,21

Adana

13.07.2020

  • İMSAK 03:41
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:41
  • Pazartesi 36 ° / 23 ° Gök gürültülü sağanak yağış
  • Salı 36 ° / 23 ° Gök gürültülü sağanak yağış
  • Çarşamba 37 ° / 23 ° Gök gürültülü sağanak yağış

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu'ndan eylem kararı çıktı

Gülnar: “Kıdem tazminatı işçinin ve ailesinin güvencesidir. Kıdem tazminatı kızının gelinliği, oğlunun damatlığı, gelecek günlerin güvencesidir. Kıdem tazminatı çalışma hayatının temelidir" dedi.


 

Türk-İş 4 Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, 11 milyon işçiyi ilgilendiren Kıdem Tazminatı'nın önemini tüm kesimlere anlatabilmek için, başlattıkları bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Her ayın ilk haftası Türk-İş'e bağlı Şube Başkanlarının katılımı gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta TÜMTİS Sendika binası önünde stant açarak, Kıdem Tazminatı'nın çalışan bir işçi için ne kadar önemli olduğunu anlatan el broşürünü vatandaşlara dağıttıklarını ifade eden Edip Gülnar, "Kıdem tazminatı bir işçinin kırmızı çizgisidir, son kalesidir. Vatandaşlarımıza, haklı davamızı anlatmak için el broşürü dağıttık. Bu çalışmalarımıza bu hafta da devam etme kararı aldık. 13 Temmuz Pazartesi günü (Bugün) Turan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde Türk-İş'e bağlı Haber-İş Sendikası'nın önünde stant açarak  vatandaşlarımıza el broşürü dağıtacağız. Kıdem tazminatı işçinin ve ailesinin güvencesidir. Kıdem tazminatı kızının gelinliği, oğlunun damatlığı,  gelecek günlerin güvencesidir. Kıdem tazminatı çalışma hayatının temelidir. Ortadan kalkarsa iş kanunun un bir çok maddesi anlamını ve işlevini kaybedecektir" diye konuştu.

(VŞ)

 

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ