YAZARLAR

  • BIST 100

    1.061%2,53
  • DOLAR

    7,2915% 0,87
  • EURO

    8,5355% -0,89
  • GRAM ALTIN

    477,15% -0,48
  • Ç. ALTIN

    787,2975% -0,48

Adana

08.08.2020

  • İMSAK 04:11
  • GÜNEŞ 05:43
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:36
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:11
  • Cumartesi 33 ° / 25 ° Gök gürültülü sağanak yağış
  • Pazar 33 ° / 23 ° Fırtına
  • Pazartesi 32 ° / 24 ° Fırtına

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan döviz kuru açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, hükümetin ekonomi politikalarına yönelik döviz kuru üzerinden 'manipülasyonlar ve algı operasyonları' yapıldığını savunarak bunları 'ümitsiz hezeyanlar' diye niteledi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından, döviz kurundaki son gelişmelere dair açıklama yaptı.
Kalın paylaşımında "Hükümetimizin ekonomi politikalarına yönelik döviz kuru üzerinden yürütülen manipülasyonlar ve algı operasyonları, küresel ekonomik buhran ve pandemi gerçeğine kör, tam bağımsız ve milli duruş hamlelerimizin başarısına sağır bakış açısının ümitsiz hezeyanlarıdır" sözlerine yer verdi. 
Doğu Akdeniz'deki duruma ilişkin ise Kalın "Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi yok sayan her girişim sonuçsuz kalacaktır. Türkiye, Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde ekonomiden alt yapıya, sağlıktan eğitime, dış politikadan güvenliğe kadar her alanda ülkemizin hak ve menfaatlerini koruma konusunda tam bir kararlılık içindedir" açıklamasını yaptı. 

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ