YAZARLAR

  • BIST 100

    108.786%-0,08
  • DOLAR

    5,8095% 0,40
  • EURO

    6,4316% 0,47
  • GRAM ALTIN

    273,06% 0,46
  • ÇEYREK ALTIN

    450,549% 0,46

Adana

10.12.2019

  • İMSAK 06:08
  • GÜNEŞ 07:33
  • ÖĞLE 12:36
  • İKİNDİ 15:08
  • AKŞAM 17:29
  • YATSI 18:49
  • Salı 17 ° / 8 ° Parçalı bulutlu
  • Çarşamba 16 ° / 9 ° Fırtına
  • Perşembe 18 ° / 8 ° Parçalı bulutlu

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Seyhan Belediyesporlu atletler başarıya odaklandı

Yeni sezonda Adana’yı, Süper ligde temsil edecek olan Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek ve Kadın Atletizm takımı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürmekte.

Haftanın beş günü yapılan çalışmalar ile lige iddialı bir şekilde hazırlanan  Mavi-Beyazlı atletler form zirvesini her geçen gün arttırmakta.

DİSİPLİNLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

2020 Olimpiyatları nedeniyle yeni sezonun Eylül ayında başlayacağını belirten Seyhan Belediyespor Atletizm Koordinatörü ve Antrenörü Serdal  Kadıoğlu, “ Süper Lig kategorisinin zorluğunu biliyoruz. Hazırlık dönemi çalışmalarımızı belirlenilen program doğrultusunda yapıyoruz.  Antremanlarda göstermiş oldukları özveriden dolayı sporcularımı kutluyorum. Gidişattan memnunum. Disiplinli bir şekilde çalışmak bizi başarıya taşıyacaktır” dedi.

ŞAMPİYONALARA KATILACAK

Ocak ayında İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası  (U-14, U-16, U-18, U-20 ve Büyükler Kategorisi) ve yine aynı ay  içerisinde gerçekleşecek  kros ligi  hazırlıklarının sıkı bir tempoda devam ettiğini belirten  Kadıoğlu,  “ Şampiyonalarda ve  ligde Adanamızı en iyi şekilde temsil etmeye kararlıyız.  Bizlerden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız  Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 TEKNİK KADRO

Seyhan Belediyespor Atletizm takımında Koordinatör-Antrenör Serdal Kadıoğlu ile birlikte Mehmet Danacı ve Zeynal Alma Yardımcı Antrenör, Ahmet Dalak  (Atmalar Antrenörü), İbrahim Halil Aydın (Sırıkla Atlama Antrenörü) olarak görev yapmakta.(CO)

 

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ