Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADILARIN SESİ


Osmaniye'de ayçiçeği tarlasında doğum günü kutlaması


Haber TRT ekranlarında gündüz kuşağı ve ana haber bülteninde geniş yer aldı
Memleketimizin başarılı yerel gazetecilerinden TRT Muhabiri Hanifi DÖRTGÖZ le ilk görüşmemizde bu haberin bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmemiştim.
Kıymetli Kadınlar Meclis üyesi Fatma GÜRLEK Hanım da diğer grup üyeleri kadınlar da o gün çok mutlu oldular. Özellikle doğum günü sahibi arkadaşımız ömür boyunca unutulmayacak bir kutlama olduğunu belirtti. Gerçekten de öyle…

“OSMANİYE AYÇİÇEĞİ TARLASINDA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI”

Başlığı bu şekilde Türkiye’nin dört bir yanında pek çok haber sitesinde manşet olarak yayınlanan muhteşem haberimiz Euronews Türkiyede bile yayınlandı.
Bir düşünün hayatın normal akışına uygun olmayan bir doğum günü partisi ve küçücük bir eğlence programı. Pastamızı ayçiçeği tarlası ortasında kestik ve afiyetle yedik.
Beton binaların tam ortasında alışılmadık ortamda Ayçiçeği tarlasında bol bol fotoğraf çekilerek memleketimizin güzelliği ve çok sevdiğimiz arkadaşımızın doğum gününü bir arada kutladık.
Keşke hep böyle doğum günü kutlamaları yapabilsek. Etrafımızda apartmanlardan çok doğal güzellikler yeşil alanlar görmeye çok ihtiyacımız var. Bahse konu yer tam da öyle!
Osmaniye Kadirlide Şehit Kansu Küçükateş mh. Kırcaali caddesi…
Lütfen bu güzellikleri koruyalım ve çoğaltalım…
Bu muhteşem gün ve memleketimizin tanıtımı adına çok ses getiren özel haber için TRT muhabiri Hanifi DÖRTGÖZ e ve Türkiyenin dört bir yanında bu özel haberin manşet olarak yayınlanmasını sağlayan yine başarılı yerel gazetecimiz AA Muhabiri Menderes ÖZAT Beye tüm Kadınlar Meclisi Üyelerim ve güzel Memleketim adına teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık. Her şey vatan toprakları için.

YAZARLAR

  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19